Gracz sezonu : Nevald za wygranie 1 ligi (dla mnie to priorytet) oraz w mniejszym stopniu rowniez za prestizowy tytul MS - Yeyeyeyeyea. Jesli w tym glosowaniu liczy sie rowniez 1 edycja Ligi Fair Play, to bezapelacyjnie Kasperczak - za te lige, za ms, za 1 lige!!!
Gracz fair play: Jest bardzo duzo graczy fair play z ktorymi ostatnio gralem (np. Kasperczak, Goree, brendon25, saidac, asq77, mareczek68, ciechan78) . Sa tez gracze fatalni oszuci,chamy i wulgarni, ktorych trzeba jak najskuteczniej eliminowac. Szczyt chamstwa w tym sezonie zaprezentowal Zidane_PL.
Objawienie sezonu: Wiekszych objawien nie bylo. Wydaje sie ze kilku graczy znaczaco polepszylo sie w grze, kilku innych obnizylo loty. Ja to bym zaglosowal na wuju i goree za dobre mecze w MS
Dobry duch ligi : es_sabbi - gracz ktory ma zajawke, ktory podobnie jak ja lubi w to grac i bawic sie w ten sposob
. Poza tym lubie z nim rozmawiac, czasem zalic sie, czasem chwalic
Emocjonujący gracz : ach ten brendon25... ciagle mi strzela bramki w koncowce z usmiechem na twarzy
Najlepszy skillowiec : bez dwoch zdan goree. Chyba jedyny gracz, ktory robi sztuczki technicze, ktory gra niekonwencjonalnie i z ktorym gra to prawdziwa nauka skilla.. Admini.. wybor jest prosty..